31. toukokuuta 2010

tatuointihaaveita

Mä oon aina tykännyt tatuoinneista. Oikeilla ihmisillä, oikeissa paikoissa, hyvin toteutetut tatuoinnit ovat mielestäni aivan uskomattoman upeita. Pidän muilla ihmisillä hyvin monenlaisista, värikkäistä, suurista, esittävistä kuin neutraaleimmostakin. Niin kauan kun kantaja ja tatuointi sopivat yhteen. Toisinaan myös sekalaiset kokonaisuudet sopivat kummasti yhteen.

Itse olen kuitenkin ERITTÄIN tarkka siitä, mitä antaisin iholleni tatuoitavan. Olen jo yläasteelta lähtien suunnitellut haluavani jossain vaiheessa kuvan, mutta sopiva aihe on ollut kateissa. On sanomattakin selvää, että kuvan ja aiheen täytyy olla tarkkaan harkittu että sitä jaksaa kantaa lopun ikäänsä. Koskaan ei saa sanoa ei koskaan, mutta epäilen että tulen ikinä ottamaan mitään kovin esittävää kuvaa. Sen täytyy siis olla jokin kuvio, kaunis, yksityiskohtainen, mutta samalla yksinkertainen ja tarpeeksi väljä, ettei kuva näytä pelkältä sutulta iholla. Värinä on pelkkä musta, korkeintaan yhtä korostusväriä joskus jos haluan hamassa tulevaisuudessa. Haluan ettei tatuointi rajoita liikaa värien tai kuosien käyttöä esimerkiksi vaatteissa, sillä olen niistä aika tarkka :-D

tatskat
muutama lempparikuva mendheistä, julkeasti netistä kopioituina.

Parisen vuotta sitten, lukion toisen luokan alussa niinkin koomisessa paikassa kuin enkunkirjassa törmäsin kuvaan johon rakastuin. Kuvassa oli intialaisin "mendhein" koristelu käsi, ja kun selasin googlesta kuvia hakusanoilla "mendhi" ja "henna tattoo", löysin lukuisia kauniita kuvia. Mendhit ovat siis intialaisia hennavärillä piirrettäviä, onnea tuovia symboleita ja esimerkiksi häissä käytettäviä morsianta koristavia kuvia. Tatuoinneissa symboliikalla ei ole minulle niin suurta merkitystä, vaikka arvostankin kuvia joilla on tarina. Kuvioihin kuitenkin ihastuin.

Sellaisenaan kuviot ovat minulle kuitenkin "liikaa". Kukat ovat kauniita, mutten välttämättä haluaisi sellaisia iholleni, ja kuviot saisivat olla väljempiä ja karsittuja. Haluan siis hyödyntää ideaa, mutta tehdä siitä oman näköiseni. Parin vuoden idean kypsyttelyn jälkeen kysäisin Jutalta, josko hän haluaisi luonnostella minulle kuvan ohjeiden perusteella. Vastaus oli myöntävä, ja nyt odottelen innolla mitä hän saa aikaiseksi kunhan kerkiää :-)

Tatuoinnin paikaksi olen päättänyt vasemman ranteen. Aika "perus" paikka, mutta mielestäni se on kiva sillä siihen saa sopivankokoisen kuvan, jonka saa tarvittaessa peitettyä mutta on kuitenkin aina esillä jos niin haluan. Mittaa sillä saa olla kymmenisen senttiä, mielestäni koossa ei kannata säästellä ettei huomaa tatuoineensa kärpäsenkakkaa käteensä.

Lopuksi vielä muutama kaunis kuva, jollaista voi ylpeydellä kantaa :-----------) EI NÄIN:Good Morning...Um Angels?

What an Ass

What Do You Know About My Think?The Dangers of Smoking

ut-slut

UT-FreehandFail

UGS - There's an Equus tattoo on the other arm

Funniest Tattoos: OH HELL NO

Funniest Tattoos: Hey can you hold this a sec?

Funny-Tattoos-Lobotomy Request

Funny Tattoos: Look, it�s not easy being one of Mariah Carey�s backup dancers

Tattoo Funny - but on a more serious note, stop doing this in public.


Tähän on hyvä lopettaa... :D Lisää näitä löytyy täältä !


PS. kävin tänään kampaajalla ja jes, hyvä tuli! Väri on erittäin täydellinen ja leikkaus onnistui, pitkällisen mietinnän jälkeen jätin otsikset leikkaamatta ja malli on nyt keskijakauksella, tervetuloa YO-juhlat ja kesä ilman (kovin näkyvää) juurikasvua!

7 kommenttia:

Tiia kirjoitti...

Haluun kyl ehdottomasti ton Harry Potter-tatuoinnin! Aivan ihana.. Joo ei. :D Hahaha ihan hirveitä noi vikat!

ssmus kirjoitti...

hahaha toi harry potter oli komee :D

Johanna kirjoitti...

Ihan kamalia tatuointeja, kuka hakkauttaa STUPID otsaansa?! :-D Btw, teillä on superihana blogi!! :-)

Hanna kirjoitti...

ei hajosin noille joillekin hahahah :DD mutta mulla on kamala tattoo buumi menossa ollu jo jonkin aikaa ja nyt tiedän aika tarkkaan mitä haluan. pitää nyt vaan vielä hetki kypsytellä ja varmistua ja asiasta ja otta se jossain missä jää muistoja.. toisin sanoen overseas !

juuli kirjoitti...

Tiia, joo noille saa kyllä hajoilla ihan huolella ! :-D jään aina koukkuun tommosiin naurukuvasivustoihin, esim just toi tatskasivu, sit naurunappula, explosm (cyanide & happiness)lamebook jne...

ssmus, eikö! kyllä mä aina tollasen potterin hakkauttaisin loppuelämäkseni :--D

Johanna, sitä mäkin mietin ! toisaalta, kun katsoo tota kuvaa niin se kyllä näyttää käyvän ihan yksiin kyseistä tatskaa kantavan henkilön kanssa... :D ja kiitos kovasti ! :)

Hanna, joo niimpä! tuolta alkuperäiseltä sivustolta löytyy vielä aika hyviä helmiä :D joo en mäkään lähde heti hakkauttamaan kuvaa kun sen valmiin version saan vaan haluan just katsella ja miettiä vielä että onko jotain mitä haluan muuttaa ja haluanko sen todella :) ja toi matka-/muistoajatus on kyllä tosi hyvä, etenkin jos on joku oikeasti luotettava paikka :)

ritu kirjoitti...

Mulla kanssa sytty uudestaan tatuointikuume, muutamakin kuva/idea olis jo valmiina, pitää vaan jossain kohtaa piirrellä ihan lopulliseen muotoon nekin. Reilu vuosi sitten olis ollu mahdollisuus saada ilmaiseksi tatuointi kaverin poikaystävän (kuulostaapa luotettavalta......) tekemänä kun hän vielä silloin aloitteli kunnolla. Ei kuitenkaan ollut sen vertaa rahaa että oisin sinne päässyt matkustamaan, ja myöhemmin he jo erosivatkin. Kaveri ehti saada tatuointinsa, mä myöhästyin :DD Kamalaa kun tekis mieli saada se tatuointi ihanhetinyt, mutta toisaalta taas paikan ja tekijän pitäisi olla luotettavat että varmasti tietäisi saavansa laadukasta työtä. Mutta sitten taas näihin hyviksi tiedettyihin paikkoihin saa jonottaa KAUAN.

juuli kirjoitti...

ritu, niimpä, siinä on monta muttaa ! :D mä pelkään kanssa että sit kun saan sen lopullisen kuvan valmiiksi oon heti juoksemassa lähimmälle tatuoijalle :D voi hitsi, harmittaa varmaan etenkin jos on joku isompi/värillinen suunnitteilla kun niistä saa jo pulittaa useamman satasen ! toisaalta, jos se loppuelämän on niin ei siinä viitsi kauheesti pihistellä, eikä se muutaman kuukauden odotuskaan haittaa sitten :D ehtii ainakin sit sulatella kunnolla et se aika on oikeasti varattu, haluunko sen todella :) multa ei oikein tarpeeksi iteltä piirtäjän lahjoja löydy tai luovuutta enkä usko että itsekriittisyydeltäni saisin aikaan edes sellaista kuvaa johon oisin tyytyväinen :) onneks on näppäriä kavereita, ja tarvittaessa se tatuoijahan voi myös sen kuvan suunnitella...