16. toukokuuta 2010

5 days of summer

Viides päivä silkkaa auringonpaistetta ja yli 20 astetta lämmintä! Tykkään. Oon joka päivä ollu pihalla ystävien kanssa ja kotona oon käyny vaan välillä piipahtamassa. Saan auringosta kyllä niin totaalisesti energiaa, eikä edes vuotavat ja kutiavat silmät ja jatkuva aivastelu häiritse yhtään. Nyt vaan peukut pystyyn että kesä jatkuis samaan tapaan!

Eilen oltiin Juulin kanssa poikaystävällä alottelemassa ja räpsittiin samalla vähän kuvia.

IMG_0960

IMG_0974

IMG_1006 (haluun tuulikoneen........)

IMG_0989

IMG_1018

IMG_0993

Sieltä jatkettiin pizzakebab ja sitten yo-talolle. Liput makso sisään 5€, koska illan dj:t oli tullu Helsingistä asti. Musiikki oli ihan tajutonta kuraa, en tunnistanut melkeinpä mitään biisejä ja vähän väliä soitettiin myös hitaita? Onneks yötkin on nyt ollut valosia ja lämpimiä niin mikäs siinä että siirryttiin ulos. 

Tässä vielä auringon jälkeen seuraavaksi upein sääilmiö, eli pedobear-pilvi!

IMG_0908

ps. mulla on taas ollut vähän ongelmia koneen kanssa, mutta ensi viikolla saan vihdoin oman läppärin (yo-lahja) ujea! eiköhän sitten onnistu postailu paremmin.

6 kommenttia:

Ida kirjoitti...

Voi että, oottepa nättejä! :- ) Meidän pitäis nähdä heiiii!! Kesäkuussa pidän grillailuillan meillä ku emma lähtee Japaniin ja äiti ja isä italiaan, sounds good? :-D

sara kirjoitti...

ida, kiitusta! ja JOO kuulostaa todella hyvältä :--D törmättiinki eilen kaupungilla lindaan ja juttaan ja oltiin kaikki sitä mieltä että nyt kyllä jotain ruokailu/pikniktapaamista :)

Anonyymi kirjoitti...

hei ootko tammerkosken lukios?:D

sara kirjoitti...

anonyymi, juu oltiin! parin viikon päästä saadaan siis lakit :--)

Anonyymi kirjoitti...

joo siis niin olitte:D aattelin ku taisin nähä sut tänää ruokalas ja rupesin ihmettelee et mistä olit tutun näköne :)

sara kirjoitti...

anonyymi, hmm kukakohan oot :-D!