9. toukokuuta 2010

yesterday's

Tässä vähän kuvasatoa eiliseltä, Juuli laittaa omiaan varmasti vielä myöhemmin! Päällä oli h&m:ltä vapuksi ostettu trikoomekko, oon ihan rakastunu tohon pitsiseen selkämykseen.

IMG_0711

IMG_0635

IMG_0529

IMG_0526

IMG_0834


Äitienpäivän kunniaks heräsin aikasin aamulla ja väkersin ekaa kertaa ikinä juustokakkua, ja vielä valkosuklaajuustokakun! Toivotaan, että se onnistui :-D Muistakaa halia äitinne, äidit on ihania!

3 kommenttia:

mms kirjoitti...

Tää teidän blogi on mennyt jotenkin sekasin kai tuon bannerinvaihdon ja muun takia :o tai ainakin omalla koneella blogi oli ihan ihmeellinen valkotaustainen, ei mitään banneria, pelkkää valkosta ja mustaa ja yläpuolella oli valikko, jossa luki "tilaa blogi seuraavaan ohjelmaan". Mitään kommentointimahdollisuutta ei edes ollut. Sain koodailla ja näpytellä kaikkea mahdollista ennenkuin pääsin tähän ihan oikeaan ulkoasuun :DD En ole varma onko näin muiden koneilla, mutta asia kannattaisi korjata jos vaan onnistuu :)

sara kirjoitti...

mms, kiitos paljon infosta! meillä tää nimittäin näkyy normaalisti. pitääkin alkaa heti koodaileen, jos sais korjattua asian :--)!

sara kirjoitti...

mms, jos luet blogilistan kautta niin siellä sen linkin perässä on jotain ylimääräsiä feeds/default tms juttuja, joiden takia ulkonäkö ilmeisesti oli outo! täytyykin sanoa juulille että muuttaa sen, itsellä kyllä toimii kun laittaa vaan että sarajuuli.blogspot.com! <: