30. toukokuuta 2010

pocahontas

IMG_1175
Äidin ensimmäinen kommentti pidennysten kiinnityksen jälkeen: "Näytät ihan Pocahontakselta!"

Tilasin maanantai-iltana ensimmäiset clip-on -pidennykseni ja perjantaiaamulla postimies toi ne ovelle. Mulla ei oo koskaan ollut näin pitkiä hiuksia, itse asiassa pisimmilläänkin yhtä pitkät kuin nyt ilman lisätukkaa. Kaiken lisäks pidennykset on ihanan tuuheat ja täysin sitä mitä niiltä toivoinkin! Hintakaan ei ollut paha, 86 € kaikkine lisäkuluineen Englannista lähetettyinä täältä. Tilauksen tein yo-juhlat silmällä pitäen: kiharran hiukset ja kokoan ne toiselle puolelle "sivuponnariksi", ja omat hiukset eivät olisi tähän riittäneet. Tarkoituksena on vielä leikata näitä kevyesti kerroksittain ja n. 5 cm lyhyemmiksi, jotta ne sulautuisivat paremmin omiin hiuksiin. Luultavasti pidennyksiä tulee käytettyä vähän muuallakin kun näissä yksissä juhlissa, ja ehkä jopa päivittäin!

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

sulle kyl sopii pitkä tukka jopa paremmin kun lyhyehkö! =)

Anonyymi kirjoitti...

voiko noi clip-onit näkyä läpi jotenkin jos omat hiukset on ohuet? siis se clip-on-kohta. itsekin oon miettiny hiustenpidennyksiä yo-juhliin koska kaipaisin tuuheutta lisää mutta jotenkin heräsin liian myöhään.

sara kirjoitti...

Anonyymi, kiitos! vähän vaatii kyllä totuttelua vielä, säikähdän aina kun näen itseni peilistä :-D

Anonyymi, mun omat hiukset on semiohuet ja tosi liukasta laadultaan, mutta saan klipsut piiloon sillä että jätän mahdollisimman paljon hiuksia tohon päälle. eli kun alan alhaalta päin kiinnittelemään niin kiinnitän mahdollisimman pieneen määrään hiuksia. näissä pidennyksissä klipsut on hiusten takana niin ne ei itsessään onneks näy :--) kukaan tutuista ei oo ainakaan huomannu! auttaa myös kun vähän tupeeraa päällimmäisiä. uskoisin että sullakin toimisi näin <:

Johanna kirjoitti...

tosi kauniit ja luonnollisen näköset! Sopii hyvin :) muakin huvittais kauheesti kokeilla klipsi -pidennyksiä, mutta tuntuu että mun raidalliselle tukalle on kauheen vaikea löytää oikeaa sävyä ja mulla on myös niin luonnontaipuisa hiuslaatu että ois aika karun näkönen jos ne omat hiukset kihartuis aina päältä jos on vähän kostea ilma :D

sara kirjoitti...

Johanna, kiitos! :--) raidallisille hiuksille voi kyllä olla aika vaikee löytää sopivia. jos ostat aitoa hiusta olevat pidennykset niin niihin pystyis kyllä lisäilemään raitoja jos haluaa! huono puoli että additional lengths ei ainakaan kyllä takaa mitään jos värjää ja hiukset menee jostain syystä sit pilalle.
ja saa nähdä miltä itse näytän sateen jälkeen, mullakin omat hiukset menee laineille kastuessa :D! uitettu koira -look?

ANNIGGA kirjoitti...

Ihanat hiukset on kyllä! (: Minkä pituset noi muuten on?

sara kirjoitti...

ANNIGGA, kiitos! :-) 18" eli noin 45 cm

Anonyymi kirjoitti...

Vähän näin jälkeenpäin vielä kysyisin noista sävyistä. Näkeekö niitä jotenkin isompana tai muualta kuin tosta pikkuruudusta?