9. toukokuuta 2010

i-n-f-o

mms sanoi...

Tää teidän blogi on mennyt jotenkin sekasin kai tuon bannerinvaihdon ja muun takia :o tai ainakin omalla koneella blogi oli ihan ihmeellinen valkotaustainen, ei mitään banneria, pelkkää valkosta ja mustaa ja yläpuolella oli valikko, jossa luki "tilaa blogi seuraavaan ohjelmaan". Mitään kommentointimahdollisuutta ei edes ollut. Sain koodailla ja näpytellä kaikkea mahdollista ennenkuin pääsin tähän ihan oikeaan ulkoasuun :DD En ole varma onko näin muiden koneilla, mutta asia kannattaisi korjata jos vaan onnistuu :)

Huomasin tosiaan, että jos blogilistan kautta klikkaa suoraa linkkiä blogiin, niin ulkoasu ei ole sellainen kuin pitäisi. Itsellä ainakin toimii kun laittaa ihan perusosoitteen, eli sarajuuli.blogspot.com! Blogilistan linkin perässä on jotain ylimääräisiä feeds/default -juttuja, sanon Juulille että poistaa ne osoitteen perästä.

Onko muut törmänny vastaavaan ongelmaan tän uuden ulkoasun myötä?


EDIT: nyt pitäisi kaiken olla kunnossa ja blogin näkyä normaalisti blogilistankin kautta! -Juuli

3 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

bloggerin kautta toimii kyllä ihan normaalisti :)

Ida kirjoitti...

Mäkään en pääse blogilistan kautta, blogilistan linkkiä klikkaamalla tulee "lisää snapshot kirjanmerkkeihin"-kohta, tosin huomasin sen vasta nyt ku blogilista näytti teidän päivittyneen! Bloggerin lukemisto-jutun kautta pääsee normaalisti ja kirjanmerkeistä normaalisti myös. :-) ulkoasu ei temppuile, mutta blogilista herjaa!

sara kirjoitti...

selvä, hyvä ettei tää ollut sen isompi ongelma! :--)