1. kesäkuuta 2010

quickie


todolist
mekko check, lakki check, kampaaja check, kaikki check ! paitsi äitiä autan loppuviikosta leipomusten kanssa ja itseni puunauksen aloitan juurikin heti.

Jeaaah, huoneen raivaus part 10000000000000000000000000 done ! Vaihdettiin vähän järjestystä mun huoneessa fiksummaksi ja sain vähän uutta ilmettä huoneeseen uusilla lakanoilla + koristetyynynpäällisillä. Käänsin myös kirjahyllystäni ovet vihreistä mustiksi. Ennen huoneeni oli siis hyvin vihreäsävyinen, yksi seinä on vihreä, kyseiset ovet samalla värillä maalatut ja lakanat vihreävalkoiset ja koristetyynyt vihreät. Seinä on edelleen vihreä ja saa ollakin (asun kotona ehkä vielä jonkun vuoden tai puolitoista, töistä ja opiskelupaikan saannista riippuen, ei ole järkeä ihmeemmin remppailla..) mutta ovet kirjahyllyyn on tosiaan mustat, pussilakana on valkoinen (en käytä päiväpeittoa) ja koristetyynynpäälliset mustavalkokuvioiset. Huoneessa on myös musta työtuoli, musta vaaterekki ja mustavalkoisia valokuvia, muut kalusteet ovat valkoiset.

Nyt siivous on pintoja ja tasojen pikkutavaran piiloontyrkkäämistä vaille valmista, ja seuraavaksi olisi oman puunauksen aloittamisen aika! Tarkoittaa siis vahailua, purkkirusketusta (olen löytänyt täydellisen ruskettajan vaalealle iholleni, joten ei huolta tästä lookista !), kuorintaa, tehokosteutusta kuivalle naamalla, kynsien huoltoa, niin varpaiden kuin sormienkin jaaaaaa meikin tarkistamista ja varmistamista.

Nyt lähden toteuttamaan kyseisiä operaatioita, good night !

PS. pöh, olipa kuva epätarkka :( t. perfektionisti

Ei kommentteja: