13. huhtikuuta 2010

Y O

Tähän aikaan eilen istuin ulkoterassilla kevyissä vaatteissa kera aurinkolasien, kahvin ja Koskinen ja kreikkalainen kolmio -kirjan. Ihana kevätaurinko möllöttää nyt pilvien takana, joten olen tänä aamuna suunnitellut yo-juhliani. Ruokapuolen on äiti jo hoitanut, mekkokankaat on ostettu viime viikolla ja ompelijalle kerrottu suunnitelmat. Mekon malli oli jo alkutalvesta selvä:



Pieniä muutoksia tulee kuitenkin olemaan: mekkoni ei ole tarkoitus pussittaa noin paljon mahan kohdalta ja vyön tilalle tulee muuta. Yllätyin itsekin kun valitsin kankaat mekkooni, väri tulee olemaan vanha roosa. Jos joku olisi ysillä sanonut että hei, sun yo-mekko tulee olemaan vaaleanpunainen, olisin järkyttynyt syvästi :-D

Hiukset pidän luultavasti auki ja hollywood glamour -kiharat olis aika ihanat.









Selasin eilen aamulla läpi kaikki lapsuudenajan paperivalokuvat mitä meidän kaapeista vaan löytyy, ja päädyin sitten siihen etten haluakaan kutsukorttiin kuvaa itsestäni pienenä. Time well spent.... Kutsut voisi pikkuhiljaa väkerrellä ja ajattelin ehdotella äidille matkaa Veskaan: Tiimarin lisäksi voisi käydä etsimässä uusia farkkuja hehe.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mitä suunnitelmia sulla on nyt lukion jälkeen? Haetko opiskelemaan jotakin vai pidätkö välivuoden? :)

juuli kirjoitti...

sara mä suosittelen ehdottomasti käyntiä ideaparkin siihen askarteluliikkeeseen! se on siinä jossain apteekkia vastapäätä muistaakseni, siellä on ihan sikana kaikkea ihanaa ja leimasimia ja sabluunoita ja itetehtyä paperia yms jos haluu hienot kortit mä meen ainakin sinne kuolailemaan nyt kun on joku hyvä syykin :-D

sara kirjoitti...

anonyymi, hain ammattikorkeeseen ja jos en pääse jatkan töissä ja opiskelen ohessa pitkän fysiikan ja ens keväänä uusiks! silloin haen sit varmaan vähän laajemmin. eli vähä puolitosissani tein nämä haut nyt :-)