17. huhtikuuta 2010

problemo

Mulla on nyt aika iso ongelma joka rajottaa bloggaamista. Vaihdettiin muutama kuukausi sitten iskän kanssa koneita ja sain käyttööni Macin. Onko teillä vihjaista ilmaisista, netistä ladattavista kuvanmuokkausohjelmista, joilla pystyy muuttamaan kuvan kokoa? Gimp ei Macilla toimi, eikä Picasalla voi (tietääkseni) muuttaa kuvan kokoa. 30 päivän Photoshop trialversiokin meni umpeen, ja vaikka Photoshop toimikin loistavasti, en viitsi sitä nyt ostaa, koska saan ylppärilahjaksi läppärin, johon tulee Windows . Järkkärillä otetut kuvat on nimittäin aikas isoja, enkä viitsi niitä sellaisenaan ladata flickriin sillä tila loppuisi nopeasti!

Osaako kukaan auttaa Saraa hädässä?

5 kommenttia:

Ida kirjoitti...

mä en osaa sanoo kuvanmuokkausohjelmasta, mutta kun kuvat lataa tinypicciin, niin siinä latauskohdassa voi valita minkä kokosiks ne lataa! en tosin oo sitä ite testannu, että en tiedä vetääkö se pikselimössöks tms mutta jos et muuta keksi niin ainakin se vois toimii pahimmassa hädässä!

Juuli kirjoitti...

siis mitämitä, ainakin mulla on täs macilla cimppi. miksei se toimi?

Anonyymi kirjoitti...

ite teen ainakin silleen että mulla on Flickriin pari tunnusta, ja sitten kun toisessa loppuu tila alan käyttämään toista =)

Kiraz- kirjoitti...

Mulla oli joskus aikoinaan ilmaisohjelmana Photo Filtre, siinä on perustoiminnot ja sen pitäisi toimia joka koneella, kannattaa ainakin kokeilla : )

sara kirjoitti...

ida, jep tota oon käyttäny, mutta noi isot kuvat täyttää sen tilan aika nopeesti :/

juuli, mä kyllä onnistuin lataamaan gimpin koneelle mutta sitten tää tilttas totaalisesti enkä saa sitä asennettua?! pitäis varmaan pyytää jotain tietokoneiden kanssa lahjakkaampaa avuks :-D

anonyymi, toihan on hyvä idea! jos en nyt saa gimpiä toimiin niin teen heti toisen tunnuksen :D!

Kiraz-, kiitos täytyykin heti kokeilla! :-)