30. huhtikuuta 2010

Glada vappen, bara vatten...

...or not. :D Tällaista viime hetken vappupäivitystä ajattelin postailla ennenkun lähden sitä kavereiden kanssa viettämään... Ensin on tarkoitus alotella kaverilla porukalla ja sitten suunnata kaupunkia kohti - joko "perus" Koskenrantaan (:D) tai johonkin baariin jos säät ei salli ulkona vapun viettämistä.

Tarkoitus oli eilen vähän heittää asuvalinnanvaikeutta, mutta en sitten kiireiltäni kerennyt ja tänään sitten paniikissa päätin mitä laitan :-D

asukollaasi
ei toi "hame" ihan noin lyhyt ole, alaviistosta otettu kuva... :D

IMGP4317

IMGP4418

muukollaasi

IMGP4413
mikäköhän toimi värimaailman innoittajana...


Nyt pitää vaan pitää peukut pystyssä ettei tule vettä tuutin täydeltä! Tällä hetkellä vaikuttaa hyvältä, aurinko paistaa ja näkyy vain vähän pilviä mutta äkkiäkös se tilanne muuttuu... Asussa kuuluu mielestäni vappuna olla väriä, joten H&M:n tuubitoppi muuntuikin sitten hameeksi. Kynsiin samaa väriä, hiukset nätisti puoliksi kiinni ja koristeeksi nahkakukka, ja avot! Kengistä en oikein tiedä vielä, on aina kysymys mitkä uskaltaa altistaa roiskuville juomille, varpaille tallomiselle ja mahdolliselle sateelle...

Mutta nyt voisin pakata kamat kasaan ja lähteä kohti (toivottavasti) mukavaa iltaa! Jos vaikka ennen sitä vetelisi evääksi vähän äitin tekemiä munkkeja ja simaa... ;)

Hyvää Vappua kaikille !

4 kommenttia:

PUSSAUSKOPPI kirjoitti...

Voi. Ihana kun tuo kukkanen päässä :)

juuli kirjoitti...

PUSSAUSKOPPI, kiitos kovasti! oon itekin oikein tyytyväinen siihen kun se on kivan hempeä kukka muttei liian, kun se on kuitenkin "nahkaa" :) ja helppo yhdistää mustana!

Annalie kirjoitti...

ää oispa mullaki tommoset ripset :(

juuli kirjoitti...

annalie, lohdutukseksi ne on hennesin paketista taiottu :-D