10. maaliskuuta 2010

suunnitelmia

Meidän perhe on ostanut uuden talon, johon ollaan muuttamassa kesäkuun puolivälissä. Nykyisessä talossa ollaan asuttu noin 10 vuotta, ja oon enemmän kuin innoissani kun saan suunnitella uudenlaista sisustusta huoneeseen! Tällä hetkellä huonekaluni ovat melko eri paria, osa todella vanhoja ja osa uudempia. Suurin osa lähtee muuton yhteydessä menemään, sillä haluan uudesta huoneesta mahdollisimman tilavan ja yksinkertaisen. Oon ehkä iloisin siitä, että pääsen eroon näistä ihanista vaaleanpunaisista kukkatapeteista, jotka valitsin yhdeksän vuotiaana!

LaCie Disk2
(ensimmäinen kunnollinen kollaasini!)

Sisustuksessa tykkään vaalean eri sävyistä yhdistettynä pariin muuhun väriin. Tällä hetkellä huoneeni on valko-vaaleanpunainen, ja suunnitelmissa olisi höystää valkoista vihreällä ja ruskealla tai sinisellä ja beigellä. Luultavasti kallistun vihreän puoleen, sillä se on paljon eläväisempi väri. Ja jotta huone ei olisi liian vaalea, tekstiilit ja sisustustavarat tulevat olemaan värikkäitä. Yhden seinistä ajattelin tapetoida vaalealla kuviotapetilla (tämän äitikin hyväksyi, sillä tuskin asun uudessa huoneessani paria vuotta kauempaa, joten siitä tulee sitten vieras-/työhuone.)

Nyt täytyykin vaan odotella, että Tampereen Ikea aukeaa. Kesäkuu, tule pian!

1 kommentti:

juuli kirjoitti...

mä voin sit palvella sua ikeassa kun tuut vetää pakolliset lihabullarna ;D hohoo, bihreä on hyvä valinta ;) tosin mä oon jo kyllästynyt tohon mun seinään mut mä nyt en yleisestikään jaksa samaa sisustusta kunnolla vuotta kauempaa :DD