1. maaliskuuta 2010

älä syö chilipähkinöitä ja suklaata yhtä aikaa

...totesin nimittäin just otsikkoa miettiessäni että HYI toi yhdistelmä ei oikein toimi :-D (matkaherkkujen ylijäämät katoaa kummasti kun koneella hengailee..)

Kotiuduin juuri hetki sitten pienen härdellin jälkeen, oltiin nimittäin bf:n kanssa pienellä getawayllä Helsingissä. Tai oikeastaan Vantaalla. Ja eihän se varsinainen getaway ollut kun syynä oli aikaisin alkavat valintakokeet. Ihan mukavaa vaihtelua kuitenkin. :D Yövyttiin Flamingossa, joka oli oikein siisti, mukava perushotelli ja suhteellisen huokeakin hiihtolomahinnastojen ansiosta. Ei kyllä käytetty läheskään kaikkia mahdollisia virikkeitä hyödyksi, siellä kun on myös mm. kylpylä, leffateatteri, keilaus/bilispaikka ja jotain mulle ihan uutta nimittäin hohtominigolf. How cool is that! Ehkä voinkin tutustua siihen paremmin kun mennään samaiseen paikkaan (!) loppuviikosta viettämään laatuaikaa äidin ja pikkuveljen kanssa.

Molemmat ajomatkat oli ihan täyttä KURAA, kirjaimellisesti. Näkyvyys nolla, edessä ajava auto on pelkkää mössöä josta erottuu vaan valot, kaistat menee miten sattuu kun tie on täynnä sohjoa ja sit tuulilasiin lentää kokoajan sellasia ihania jalkarättejä. Hyh. Ilta meni Amarillossa syöden (namm<3) ja kuunnellen kahta viereisessä pöydässä istuvaa erittäin junttia humalaista keski-ikäistä "paremman luokan" miestä vaahtoamassa tarjoilijalle, kuinka he eivät syöttäisi tätä edes koiralleen, eikä tätä voi kutsua edes ruuaksi ja kuka se keittiömestari oikein on kun tällaista tuo eteen ja pitäisi vielä maksaa ja ne jatkoi ja jatkoi ja jatkoi... Huh. Oli pakko esittää myötätuntoa tarjoilijalle kun hän toi laskun :D

Tänään päivällä tapoin aikaani sitten Jumbossa, joka on yhteydessä Flamingoon. Onnekseni - tyhjyyttään ammottavan rahapussini huomioon ottaen - en löytänyt hirveästi mitään ihmeellistä, tai sitten vain tsemppasin etten tykästy mihinkään samaisesta syystä :D yhdet housut oli kuitenkin pakko kotiuttaa Zarasta, kun se on niin harvinaista herkkua tamperelaiselle. Etsin koko viime kesän chinoja, mutta kaikki mitä kokeilin näytti jotenkin...väärältä. Nyt osui kivat käteen ja vielä aika söpön värisinä. Housut on nimittäin ihanan vaaleenpunaiset, ei kuitenkaan liian huomiotaherättävän pinkit vaan ihanan sorbettiset/puuteriset/possuiset (bf: "laita hei noihin semmonen saparo")

Nyt olen kuitenkin onnellinen housujen omistaja, enkä jaksa odottaa töiden alkua ---> rahaa ---> ihania kesävaatteita <3 Niin ja onhan sillon sit kirjotuksetkin ohi ja melkein jo kesä ja bf on pois intistä jne... Tänä keväänä elämä hymyilee! (kirjoitusten jälkeen)

Tulipa romaani. Hups. Nyt unta palloon, hellurei !

Ei kommentteja: