10. maaliskuuta 2010

I'm back

Hello! Elävien kirjoissa ollaan. Onnistuin hienosti jättämään tenttipaketit kotiin Ylläksen reissun ajaksi, joten sunnuntai ja alkuviikko menikin sitten niiden ja tenttien parissa. Nyt voikin taas keskittyä lukemiseen (tai vaihtoehtoisesti iskän kanssa pizzan mussuttamiseen sohvalla).

Säät ei oikein suosinu meitä, sillä kolmena päivänä oli ihan järjetön tuuli ja lunta pöllysi niin, ettei nähnyt eteensä ollenkaan. Auki oli pelkästään alarinteissä olevat pienet sompahissit, joten laskemaan ei sitten päästy kovinkaan paljoa. Onneks kaks vikaa päivää oli aurinkoisia ja mut nakitettiinkin ottamaan kuvia ku bf vähän testaili hyppyreitä.

jump

Toi hyppyri oli ihan järjettömän suuri, enkä tajua miten kukaan uskaltaa hyppiä tommosista. Poikaystävän mukaan jollain siitä hypänneellä oli katkennu jalka ja koko jalkaterä roikku väärinpäin, hyihyi onneks en ollu näkemässä! D--:

IMG_8777

Tää kuvastaa hienosti mun lomaa, harjottelin hyppimistä metsissä ja kaaduin melko monta kertaa. Onnistuin myös kaatumaan aika pahasti kun törmäsin n. 30cm korkeaan, todella heiveröiseen pikku kuuseen. En tajua vieläkään että miten mä onnistuin törmäämään siihen ku ympärillä oli pelkkää tasasta rinnettä :-D Kyllä mä muuten oon ihan hyvä laskemaan laudalla, uskokaa pois!

Voisin yrittää illalla postailla vielä jotain muuta, nyt psykaa!

Ei kommentteja: