14. syyskuuta 2010

testing...

..jes! Sain vihdoin tilattua kokeiluun hetken miettimiäni tuotteita. Tänään tuli (molemmilta) viestiä sähköpostiin että tilaukset on käsitelty ja tuotteet ovat liikkeellä. Postitusajaksi sanottiin olevan molemmilla (muistaakseni) 7-10 päivää, katsotaan kumpi ehtii ensin!

Ensimmäinen tilaus oli lähinnä utelias kokeilu, hieman impulssiostos vaikka pari viikkoa ehdinkin miettiä, että "tarvitsenko tätä todella". No en tarvitse, mutta haluan silti kokeilla :-D Ajatushan lähti siis täältä. Ja tilaukseen lähti tosiaan hampaidenvalkaisuliuskoja, niin turhamaiselta kuin se kuulostaakin... Saa nähdä miten toimii, ja jäänkö koukkuun. :D

Toinen tilaus taas on ollut jo pidemmän aikaa mielessä, siitä lähtien kun kaverini joskus keväällä kertoi lukeneensa Trendi-lehdestä artikkelin - kyse on uudesta ihokarvanpoistomenetelmästä, tarkemmin sanottuna voiteesta joka kantaa nimeä 3s smart cream. Siitä lähtien olen melko säännöllisesti googlettanut aineen ja seurannut, josko suhteellisen hintavasta tuotteesta olisi tullut arvosteluja. Viime viikolla törmäsin Focus on Fashion -blogissa positiivissävyiseen arvosteluun voiteen toiminnasta, joka yhdessä Trendin artikkelin kanssa sai minut ottamaan riskin ja tilaamaan tuotetta kokeiluun.

Nyt siis vaan peukut pystyyn ja odottelemaan näiden saapumista ! Tuloksista varmasti lisää jahka pääsen niitä testailemaan. :)

To be continued...

3 kommenttia:

juhel kirjoitti...

AAAAAAA JUULI JOS NOI KARVANPOISTOVOITEET TOIMII OSTAN TUKKUPAKKAUKSEN _HETI_!!!!!
nimim. ois ihan ok olla karvaisuusasteeltaan lähempänä naista kuin gorillaa..............

Mimon kirjoitti...

moi !
mistä tilasit noita hampaidenvalkaisuliuskoja ja paljonko kustansi yhteensä? : )
minkälaisen pakkauksen tilasit?

juuli kirjoitti...

juhel, NO I KNOW mun toiveet on niin korkealla !! NO MORE APEWOMAN ! ja hei tuolla oli vielä jos tilaa kaks niin saa kolmannen kaupan päälle :---D (eli 69e ilmaseks)

Mimon, tarkempaa postausta on tiedossa sit kun pääsen testailemaan, mutta siis täältä http://www.isosmile.com/ IsoSmilen sivuilta tilasin, tollasen 14 päivän paketin (ajattelin jakaa sen kahteen 7 päivän kuuriin kun toi 10 päivää vois olla aika hc) ja se maksoi 43e. eli kaks kuuria periaatteessa reilut 20e... ja toi 43e on tosiaan se raja ettei mee tullimaksua kun jenkeistä tuodaan :)