6. heinäkuuta 2010

Särkänniemeen, Särkänniemeen !

Noniin, jo nyt VIHDOIN saisin aikaseks tehdä pientä kuvapostausta. :-D Oltiin siis tosiaan toissaviikolla Saran ja Mimmin kanssa päivä Särkässä ihan niinkuin pienenä; vähän otettiin ehkä rauhallisemmin eikä juostu samaa laitetta uudestaan ja uudestaan ympäri. Lähes kaikissa käytiin, ainakin isoimmissa ja "tärkeimmissä", eli Jet Star, Koskiseikkailu, Tornado, Kummitusjuna, Half Pipe...jne. ja yllätyttiin myös positiivisesti uusista laitteista - Tyrsky ja TakeOff olivathuippuja, MotoGeessäkin alkukiihdytys oli aika jännä.

Anyhow, nyt niihin kuviin:

muok2

muok5
salakuljetin kameran pariin laitteseen, tornadossa otettiin pois ja sen jälkeen laitteisiin mentäessä pidin paremmassa piilossa... hahaha. oli kyllä vähän hasardia ottaa kuvia kun pyöri melko lujaa joka suuntaan :-D

muok11

muok10

muok17

muok9

muok15

muok8

muok4
"be afraid, be very afraid"

muok6

muok13

muok14
kauneusphotoshootit

muok7

muok19

muok16

muok1

PS. koitetaan nyt taas skarpata näiden postausten kanssa, ideoita ois taas vaikka kuinka mutta A) töitä on niin paljon että vapaapäivät kuluu muualla kun koneella, ollaan tehty ihan hirveästi kaikkea kavereiden ja bf:n kanssa = ei koneella oleilua B) miksi näin ihanilla ilmoilla edes huvittaisi avata koko konetta ?? ja voin myös Saran puolesta sanoa että niillä on muutto meneillään, kiirettä siis pitää molemmissa suunnissa.

-pusmoi, Juuli

3 kommenttia:

sara kirjoitti...

hemaisevan seksikäs pörröpääminä laitekuvissa..........!

juuli kirjoitti...

koita kestää, meinasin laittaa myös mä ja zombi -kuvan mut en jaksanu enempää laittaa :--D

Johanna kirjoitti...

Ihania kuvia! :-)