28. kesäkuuta 2010

oh the morning glory

IMG_2418

IMG_2276

IMG_2296

IMG_2332

IMG_2349

IMG_2397

IMG_2413

IMG_2362

Olen aina luullut olevani auringonlaskuihmisiä, mutta kesätöiden myötä oon tajunnut kuinka kaunista Suomessa onkaan kirkkaina kesäöinä! Kannoin viime viikolla kameraa mukana töissä ja kävin myös yhtenä aikaisena aamuna lenkillä kameran kanssa, ja tässä teille vähän kuvasaldoa.

22. kesäkuuta 2010

Lepo!

Päivät on menneet hurjaa vauhtia ohi ja kohta onkin juhannus (ja suunnitelmat vielä vähän epävarmat). Viikon ajan päivärytmi on ollut aika sama: herätys kahden maissa, siivoilua/tavaran vientiä kämpälle/huonekalujen ym. etsimistä kaupoista, nähnyt poikaystävää ja/tai kavereita, katsonut jalkapalloa ja töitätöitätöitä. Eilen käytiin hurvailemassa Juulin ja Mimmin kanssa Särkänniemessä, veikkaan että Juuli laittaa sieltä kuvia myöhemmin! Tänään (ja huomenna) oon ottanut aurinkoa, kun siitä nyt hetken taas saa nauttia. Rusketusraidat jee :--)!

Tässä vähän kuvaa huoneesta. Lähtökohtana oli oikein raikas turkoosi (poikaystävän sanoin "hyi että, vähän ois kauheeta herätä täällä darrassa!").

IMG_0469

Kolme seinää maalattiin valkoisella ja isoimmalle seinäpinnalle iskettiin Tikkurilan Lepo-maalia. Oon tosi tyytyväinen sävyyn: tarpeeksi hillitty ja pehmeä, mutta tuo kuitenkin yllättävän paljon väriä huoneeseen!

IMG_2258

IMG_2254

Pitemmittä puheitta Kreikka -Argentiina, ahoy!

14. kesäkuuta 2010

bailandoo !

Nyt ajattelin vielä heitellä vähän kuvia niiltä YO-juhlien jatkoilta! Kuvat on tosiaan otettu uudella piskuisella Canon ixus 130:lla, laatu osassa kuvista on kyllä jostain muusta kun kameran hyvyydestä johtuvaa ;D musta on ihanaa kun on tommonen kompaktikamera jonka viitsii ottaa iltamenoihinkin mukaan, saa niin paljon enemmän muistoja talteen kun sillä kilon järkkärillä, jota ei edes uskalla melkein antaa kenellekään muulle käsiteltäväksi :-D

mutta nyt, olkaa hyvät ja pitäkää hauskaa kuvien äärellä, 'cause we sure did!
(PS. tytsyt, jos haluutte naaman pois tms. niin sanokaa niin ei tarvi repiä mun päätä irti jos on liian karuja kuvia :-D)

muok12
my girls ! Sara, Mimmi ja mä

muok19

muok22
juhlat ei oo mitään ilman vähän säärtä !

muok17
jutta harrastaa itsesensuuria

muok3

muok15

muok5

muok23
iltaan sisältyi myös draamaa..

muok

muok1

Ja sitten paras, illan viimeinen kuva (kebabbilasta), tytöt ja lakkikampaukset:

muok2

Toivottavasti muillakin oli yhtä täydellisen huippuilta kun mullakin, näitä lisää !

-Juuli

13. kesäkuuta 2010

summer vacation

IMG_2025

IMG_2092

IMG_2086
(Netin kanssa on taas ollut ongelmia, joten tässä muutaman päivän takaisia kuvia!)

Kesäloma on kyllä ihana. Enää ne ei tosin täyty aamukymmeneltä heräämisellä ja pakollisella jaksolla Summeria, kuten lapsena. Nyt oon nukkunut melkein kolmeen asti, sillä yöt vietän töissä. Perjantaina saatiin avaimet uuteen asuntoon ja ollaan nyt jo kovaa vauhtia maalailemassa ja remppailemassa kämppää, eli kiirettä pitää! Tänään käytiin siskon kanssa Ikeassa ja ajattelinkin aina välillä esitellä vähän sneak peak -kuvia huoneen edistymisestä! Itse muutto tapahtuu pikku hiljaa, sillä vanhan asunnon luovuttamiseen on vielä rutkasti aikaa. Tällä hetkellä seinät on kirkkaan turkoosit (hyihyi) ja oikean sävyinen maali on kovassa etsinnässä.. Huomenna taas rautakauppoihin!

12. kesäkuuta 2010

rakkautta vain

En tiedä mikä siinä on, mutta musta tuntuu että saan paljon enemmän aikaseks sillon kun on vain vähän vapaa-aikaa. Esimerkiksi nyt kun mulla on ollut töitä 6 päivää viikosta, tuntuu että oon nähnyt enemmän kavereita, lähtenyt ulos ja tehnyt kotona juttuja mitkä on roikkunut tähän asti. Jos taas vertaa tätä mun huhtikuiseen kuukauden lomaan, niin oon ihan supernainen! Nimittäin sillon kun olis ollut aikaa vaikka mihin niin mäpäs possu vaan makasin kotona, sohvalla tai koneella. No okei kävin mä vähän jumpassakin. (on nyt jäänyt se kyllä vähän väliin, hupsis...)

Tiistaina pyörin bf:n kanssa kaupungilla, torstaina olin samaisen hepun kanssa päivällä rantsussa (iltavuorot kumpanakin päivänä) ja eilen näin Saraa ja bf:ää kun oli vapaapäivä. JA nyt kävin ekaa kertaa lenkillä since viime syksy! On jo aihettakin, siitä lisää kohta.. :-D

IMG_0274MUOKSPIENI

IMG_0255MUOKSPIENI

IMG_0293MUOKSPIENI

IMG_0266MUOKSPIENI
en ymmärrä mikä mun varpaita vaivaa, vasemmassa jalassa "nimetön" on tommonen ihme paise! se ilmestyi talvella huonosti istuvien kenkien myötä ja oli _helvetin_ kipeä pitkään, nyt ei satu enää mutta on silti tommonen kova punainen möhkylä, help me??

IMG_0257MUOKSPIENI
ja mites toi venähtänyt inttitukka, mitä sille oikein voisi tehdä nyt että näyttäisi vähän fiksummalta? :-D

IMG_0291MUOKSPIENI

IMG_0260MUOKSPIENI

Rakkauden aiheenahan on selkeesti noi bikinit - TÄYDELLISET. (toi hattukin on niin ihana, joudun pidättäytymään etten laittaisi sitä joka asun jatkeeksi... onneksi ostin toisen mutta vähän erilaisen :D) yksi mutta niissä kuitenkin on! Tilasin alaosan koossa 36... mutta paljastuikin että olen pyöristynyt hieman liikaa kevään aikana JA hennesin koot ovat ihan hiukkasen myös pienentyneet :D tuloksena on siis söpöt jenkkakahvat jotka vievät kauniilta bikineiltäni huomiota! Tilaisin heti koon 38 jos vain voisin, kaikki tätä mallia olevat taitavat vain olla ihan loppuunmyydyt :( täytyypä siis joko :

A) jos onnistun, yritän vähän lenkkeillä ja jättää parit karkit/siivet väliin ja kutistua jotta biksut näyttäisivät hieman säädyllisemmiltä

TAI
B) etsiä jostain toinen, oikeankokoinen alaosa, mielellään tuohon kuuluva mutta hyvänsävyiset vihreät tai jopa kultaiset ajavat asian.

mieluusti tietysti onnistuisin molemmissa, aikanaan kutistumisessa ja sitä odotellessa hyvän alaosan löytämisessä :-D ehkäpä täytyy tuo lenkkeily ottaa jälleen tavaksi, ja siihen jumppaankin voisi vähän repiä aikaa kalenterista...

Nyt takaisin vapaaillan viettoon, hellurei !

-Juuli

11. kesäkuuta 2010

mä myös, mä myös!

Heii täytyyhän munkin päästä tekeen oma YO -postaus ! :D On vaan vähän venähtänyt tän toteuttamisen kanssa, sunnuntaina ensinnäkin sain isältä kuvia vasta myöhään illalla eikä sit jostain syystä muutenkaan tuntunut oikein siltä että jaksaisi mitään kirjoitella... Töitä onkin sitten ollut tähän asti joka päivä taas, keskiviikkona piti olla vapaa mutta tiistaina mut soitettiin kuitenkin töihin. Tänäänkin pääsin vasta puol ykstoista kotiin asti, mut huomenna on vapaapäivä niin aattelin että voin kuitenkin hetkisen valvoa..

vähän tyhmää laittaa melkein samoja kuvia kun saralla, mut muuten mulle ei jää kauheesti mitään ihmeellisiä :--D

yoS

yo3S

yo7S

yo9S

Mekon väri näytti kuvissa vähän hassulta kun toi kangas tuppas hohtamaan aika reilusti, näyttää siis kummallisen vaalealta. Oikeasti väri on kylläisempi, niinkuin alapuolella olevissa kuvissa. Niin ja mekkohan tosiaankin on ihan alusta loppuun äidin käsialaa.

yo22S

Meillä oli ainakin tosi loistavat tarjoilut, ruokaa riitti ja oli namia! (nimim. vedin noita juustokakkuja vielä maanantaina...) Pippalot oli siis meillä ihan kotona ja sapuskat äidin tekemiä, meni suunnilleen jo rutiinilla koska meillä on uusperheessä ollut tähän mennessä jo neljät rippijuhlat ja yhdet YO-juhlat ennen mun lakkiaisia :D ja kaikki siis pitkälti mamin järjestämiä.

ruoka2

ruoka7

ruoka

Mutta kuten Sara jo sanoikin, oli kyllä ihan LOISTAVA päivä! Kaikki meni putkeen, aikataulut pysyi niin kampaajan, oman meikkauksen, juhlien, kuvausten ja kotivieraiden suhteen. Illastakin tuli aivan mahti, ja ihan suunnittelematta! Kiitos hyvän seuran :) (kuviakin laitan myös jatkoilta vielä myöhemmin, tuli vähän testailtua kameraa, jonka sain lopulta lahjaksi... ;D ) Kaiken muun sujumisen lisäksi en olisi voinut olla tyytyväisempi lahjoihini! Canon ixus 130:sen sain äidiltä, ihanaisen Block -valaisimen sain kummeiltani, toiselta tädiltäni sain toivomani Mariskoolit huurrettuna ja kirkkaana, ja muutaman astian lisäksi ei tavaraa juuri ollut - täydellistä siis, loput lahjoista tuli rahana.

Tänään hain myös koevedokset virallisista YO-kuvistani, ja valinnanvaikeus on suuri! Kuvat ovat niin erityylisiä mutta kaikki kivoja että on vaikea päättää yksi oikea :D Laitoin tähän kuitenkin pari tyyliltään suosikkiani, toisessa näkyy vielä mekon malli melko hyvin :)

yo19S

yo20S

vihdoinkin ylioppinut kiittää ja kuittaa, huomenna kaupunkiin Saran kanssa vapaapäivää viettämään! Ciao bellas, nyt tulee uni !

-Juuli

7. kesäkuuta 2010

y o

IMG_1635

IMG_1602

IMG_1638

IMG_1553
Tästä kuvasta näkee ehkä parhaiten mekon mallin.

IMG_1674


Yksi elämäni parhaimmista päivistä on nyt takana päin ja tässä teillekin vähän kuvia lauantailta! Fiilis oli aivan katossa ja toi kestohymy pysy huulilla kyllä koko päivän aina yömyöhään asti. Oli mahtavaa juhlistaa tätäkin urakkaa yhdessä ystävien ja sukulaisten kanssa. Ja oli kaikki vaan niin nätteinä! :--) Kuvissa mukana ihanat Juuli ja Mimmi, sekä pikkusisko.

Mekkoni oli siis teetetty ja olin siihen todella tyytyväinen! Ehdottomasti kaunein mekko mikä minulla on ikinä ollut ja vastasi täysin kuvitelmiani. Hiukset ja meikin tein itse.

Miten teillä muilla lakin saaneilla sujui lauantai?

3. kesäkuuta 2010

south, please!

IMG_4743

IMG_4866

IMG_5006

mo

bot

IMG_5195

Kuvat viime heinäkuulta Fuengirolasta.


Mulla kasvaa matkakuume jatkuvasti, eikä asialle voi oikein mitään sillä olen koko kesän kiinni töissä. Onneksi nyt on taas ollut lämpimiä päiviä ja oon saanut jo selkeet rusketusrajatkin. Siivosin tänään vaatekaappia ja heitin parit vanhat bikinit pois, ja vaikka mulla onkin bikiniasiat kunnossa, ei niitä voi koskaan olla liikaa! Oon kyllä kiitollinen siitä että oon välillä aika pihi, sillä törmään jatkuvasti nettikaupoissa mitä ihanampiin yksilöihin. Tälläkin hetkellä niitä olisi näiden viiden lisäksi varmaankin sellaiset 30 kappaletta lisää..

IMG_1270
Kaikki muu H&M paitsi kukkabiksut Lindex.