21. lokakuuta 2010

MANGO

Saran kuvia1

Huomasin vasta tänään, että Mangolle on tullut shop online mahdollisuus! Siinä vierähtikin hetki kun selasin tarjontaa läpi. Nämä kaikkki klikkailin ostoskassiin, mutta mitään en kuitenkaan kotiin asti tilannut. Tarvetta kuitenkin olisi ihanan lämpimille neuleille ja arkikäyttöön sopiville mekoille. Nyt ilman viiletessä tuntuu nimittäin turhauttavalta, että vaatekaappi pursuaa kesätoppeja ja -paitoja, lyhyitä hameita ja shortseja. Onhan ne ihania, mutta viimeiset viisi kuukautta meni ne päällä, vaihtelua kiitos! Onneksi neuletakit ja paksut sukkahousut pelastavat ainakin hetken aikaa. Ehkä sitten puolentoista kuukauden shoppailulakon jälkeen..

7 kommenttia:

Petra kirjoitti...

oioi ihanaa! Mangosta löytää aina välillä niin ihania juttuja, huippua tää shop online-mahdollisuus. jeejee :)

sara kirjoitti...

Petra, kivaa että tästä oli hyötyä! :--) oon itsekin tän vuoden aikana lämmennyt mangolle ja se onkin nykyään yks lempparikaupoista!

Summer kirjoitti...

love your blog!

www.passportsandprada.com

Milja kirjoitti...

MIKSEI KUKAA OO KERTONU MULLE ETTÄ TEILLON BLOGI !??!?!??!?!??!?!?

Paitsi, et oon kyllä käyny täällä joskus, mut sillo en viel tienny et ootte asenne____muiJJii :(

juuli kirjoitti...

varmaan koska ollaan surkeita bloggaajia ku ei olla postattu puoleen vuoteen !!!! :---D hahaha ehkä joskus vois. ehkä. jos opetat sormitanssia myös meille.

Johanna kirjoitti...

oon oottanu teiän postailua tässä melko kauan!! pliis alkakaa taas jooko? :)

juuli kirjoitti...

hups, menipä hetki ennenkuin sain taas bloggerin auki ! hmm, saa nähdä miten tästä jatketaan, tais molemmilla vähän motivaatio kuolla jossain vaiheessa mutta pitänee jutella saran kanssa miten jatketaan ;)