25. heinäkuuta 2010

ei näin

Oon tosi hyvä muuttamaan. Jopa niin hyvä että kameran akun laturi on nyt sellaisessa paikassa kuin piilo. Siksi näytin tältä.


Onneksi koin AHAA-elämyksen: "Lähdenpä pasuunaan ja pyydän Juipin seuraksi!"


Testailin erilaisia tyylejä iltaa varten...


...mutta päädyin jokseenkin tavanomaisempaan. Öitä!

edit: laturi löytyi vihdoin työlaukusta! go me

21. heinäkuuta 2010

loving life

IMG_2950

IMG_2964

IMG_2951

IMG_2974


Voin kertoa että tämä kesä on ollut ihan yliveto ja oon viimeiset pari viikkoa ollut yhtä hymyä. Elämä on ihanaa! :--) Aika tosin on kulkenut hurahtaen ohi, mutta onneksi olen ehtinyt kerrankin hyödyntämään kesälomaa ja toteuttamaan monia kivoja asioita: mökkeilyä, ystäviä, sukulaisia, juhlia, baareilua, piknikejä, auringonottoa, yöuinteja, festarit, Musen keikka ja Helsingissä turisteilua, rentoa lötköttelyä, töitä (kyllä, se on mukavaa koska siitä saa rahaa!), kampaajalla käyntiä, sisustamista ja kesän ikuistamista valokuvin.

Maanantaina Helsingissä käytiin vihdoinkin Monkissa ja Weekdayssä ja täytyy sanoa että jälkimmäinen oli kyllä totaalinen pettymys. En ole aiemmin näissä kaupoissa käynyt ja ei ollut ihan ominta tyyliä. Kaiken lisäksi kompastuin Weekdayssa kaksi kertaa pöydän jalkoihin (kuka ihme on keksinyt, että jalkojen pitää viistosti törötellä ympäriinsä.......). Monkista ostin kuvissa esiintyvät hameen ja topin, jonka leikkasin lyhyemmäksi. Hame meinasi jäädä kauppaan 30€ hintansa vuoksi, mutta luojan kiitos ostin sen kuitenkin - en nimittäin ollut huomannut -75% tarraa hintalapussa! Hymyilytti melkoisesti kun myyjä ilmoitti hinnaksi 7,50€ :-D!

13. heinäkuuta 2010

Mistä on hyvät festarit tehty?

Hyvät festarit on todetusti tehty loistavasta porukasta, lämmöstä, fiiliksestä, bändeistä, sekoilusta, spontaaniudesta, palamisesta, naarmuista, auringonpistoksista, nestehukasta, leirintäalueesta, univajeesta, jatkoista, abc:lla nauramisesta ja pumpun metsästämisestä !

Perjantaina suunnattiin tyttöporukalla tosiaan suoraan töistä kohti Turkua ja pienien upareiden, ottoautomaatin etsimisen ja paikallisten jututtamisen jälkeen löysimmekin leirintäalueen parkkipaikalle. Jono leirintäalueelle oli kaikenkaikkiaan rapiat kolme tuntia, mutta onneksi pojat oli päässeet paikalle vähän aikemmin ja piti kiltteinä meillä paikkaa - eikä jouduttu jonottaa auringon porottaessa niskaan kuin "vain" pari tuntia.

muoks40
onnellisena poikien kasausoperaatiota seuraillessa

muoks2

Lopulta päästiin itse festarialueelle vasta iltasella, telttojen kasailuun ja muuhun meni hetki. Saatiin myös oivaa viihdettä kun me tytöt kasailtiin teltta näppärinä noin kymmenessä minuutissa kun taas pojat mähkäilivät omansa kanssa vielä puoli tuntia myöhemmin (vaikka niiden teltta oli kuulemma paljon hienompi, hah) Lopulta ehdittiin nähdä keikoista vain Ozzy, Pimeyden Prinssi, mutta se oli sen arvoista. :D SE SOITTI PARANOIDIN ! nyt voin kuolla :----D oltiin aiemmin päivällä heitetty läppää että sille on pakko huutaa se perinteinen soittakaa paranoid............

muoks23

muoks30

muoks15

Lauantaina Sarakin pääsi paikalle töistä raikkaana kuin mikä meihin muihin verrattuna, ja meno oli myös lauantaina kova. Useimpien bändien, mm. PMMP:n, veto oli hieman alhainen verrattuna normaaliin, mikä tosin oli ehkä selitettävissä lämpötilalla joka lavalla lähenteli todennäköisesti 40 astetta. Pieni pettymys oli myös The Sounds heidän vedettyä saman setin kuin syksyn Pakkahuoneen keikalla... Biisit oli hyviä, ei siinä mitään muttakun välispiikitkin oli melkein samat niin vähän latisti tunnelmaa.

muoks36

muoks11

muoks1

muoks14

Sunnuntaina aamulla lähti Sara ja Mimmi kotiin (suoraan jatkoilta), joilta me muut jatkettiin lähes samoilla silmillä viimeiseen, siihen asti tuskaisimpaan festaripäivään. Mitään vettä vahvempaa ei silloin enää nautittu, mutta infernaalisen paahtava ystävämme aurinko teki päivästä lähes sietämättömän - auton mittarin mukaan lämpöä oli varjossa 36 astetta, joten paahteinen, tasainen leirintäaluepelto kuin myös itse festarialue tuntui maanpäälliseltä helvetiltä, missä tappavaa kuumuutta ei päässyt mihinkään pakoon. Istuimme siis kylmässä vedessä kastelluissa vaatteissa, märkien vilttien alla jotta olo olisi jokseenkin siedettävä.

Poikien autosta oli kumi puhjennut ja rengas tyhjentynyt, joten lähdimme sitten päivällä toisella autolla seikkailemaan Turun keskustaan etsimään aukinaista rautakauppa, josta voisi ostaa pyörän pumpun. 020202:n tietäväisen palveluhenkilökunnan avulla löysimme ainoan sunnuntaina aukiolevan kaupan, jossa "mahdollisesti voisi olla pumppuja" ja pääsimmekin pihaan noin minuuttia ennen kaupan sulkemista - ja olihan siellä niitä pumppuja, hoooray! Vähän ehkä rändom festaripäivä, mutta pääsivät pojatkin sitten illalla kotiin :-D Festarialueelle päästiin seikkailujen takia sen verran myöhään, että osa keikoista oli jo mennyt ja katselinkin itse vain The Arkin, Flogging Mollyn ja pätkän Regina Spektoria. Sen jälkeen lähdimmekin väsyneinä, rähjäisinä ja hilpeinä kotia kohti.

muoks31

muoks7

muoks8


Saldona festareilta jäi auringonpolttamia, pisamia, raapaleita, käynyttä makkaraa laukussa, univelkaa (pe-su öinä nukkumissaldo oli lukuisissa osissa yhteensä noin 5 tuntia...), loistava fiilis ja ihan hauskojakin kuvia :-D jeeee tätä lisää, viikon päästä Muse, ei ehkä ihan yhtä hc, mutta varmasti taattu LOISTAVA FIILIS!

9. heinäkuuta 2010

No one sleeps when I'm awake


Oon popittanut The Soundsia, Disco Ensembleä ja PMMP:tä töistä tultuani ja myöskin minä suuntaan nyt linja-autoaseman kautta Ruissaloon! Luvassa varmasti mahtava festaripäivä ja -yö ihanalla ystäväporukalla. Ihanaa kesäpäivää teillekin :--)

8. heinäkuuta 2010

mikä kiire valmiissa maailmassa...

...no en tiedä mutta silti sitä piisaa! Kuten edellisessäkin postauksessa lyhyesti totesin, on kiirettä piisannut viimeisen muutaman viikon aikana, lähinnä hyvässä mielessä kuitenkin. Menot on vaan vähän verottaneet tätä postaustahtia, mutta eiköhän se tässä jossain kohtaa vähän palaudu.. Viimeisen parin viikon aikana olen siis kolmekymmentuntisten työviikkojen lisäksi tehnyt muunmuassa seuraavaa:

  • ollut siskopuolen rippijuhlissa
  • käynyt Särkänniemessä
  • käynyt useamman kerran terassilla eri ihmisten kanssa hengaamassa (missäpä muualla kuin Passionissa)-käynyt rantahengaamassa ja uimassa
  • käynyt päiväseltään (ennen töitä) mökillä
  • maannut pihalla ja ottanut arskaa, pari kertaa (myönnän, tämän ajan olisin voinut käyttää myös postauksen tekoon, mutta come on, kerrankin iltavuoro + hyvä ilma?)
  • viettänyt pitkän ja puoliksi rauhallisen juhannuksen kaverin kaverin kämpillä ja kaverin kämpillä
  • nähnyt bf:ääkin jossain välissä
  • ollut työporukalla iltaa viettämässä piknikillä + kännikuskina
  • yrittänyt käydä lenkilläkin vapaailtoina
  • hoitanut myös oikeita velvollisuuksia kotona
  • käynyt tänään tsekkaamassa Saran uuden kämpän ja maannut rantsussa
  • jne jne...
  • ja niitä töitätöitätöitätöitääää.......

Kuvia olen taas melko laiskasti napsinut ja nyt olen vähän lipsahtanut siihen mitä pelkäsinkin - pokkari on vaan niiiiin helppo, kevyt yms. järkkäriin verratuna. Mutta koitan nyt "oikeitakin" kuvia ryhdistäytyä napsimaan, ideoita edelleen olisi mutta sopiva vapaahetki kuvailuun uupuu vielä...

Viikonloppu häämöttää kuitenkin nyt (aika lähelläkin, nimittäin aamulla painelen töihin ja sieltä suoraan Turkua kohti) ja sen myötä myös RuisRock 2010 - postausta ei siis ole silloin ainakaan tiedossa, myöhemmin saattaa kyllä ilmestyä kuvia yksi jos toinenkin. Tiedossa huippuporukka, kahden päivän lippu ja majoitus leirintäalueella, ensimmäiset "kunnon" festarini! Loistavaa! Ja parin viikon päästä olisi sitten tiedossa vielä se Muse, oijoijoi.....

Musta tuntuu kyllä että tästä kesästä tulee hyvä, erittäin hyvä ;)

cheesecake

IMG_0858
Kakkupohja:
200g Digestive-keksejä
80g voita
Täyte:
300g Philadelphia-tuorejuustoa (maustamaton)
3 kananmunaa
2 dl sokeria
250g valkoista suklaata (itse olen laittanut 2 Pandan valkosuklaalevyä, eli 260g)
2 tl vaniljasokeria
6 liivatelehteä (+ noin 1½ dl vettä)
3 dl kuohukermaa
1. Laita irtopohjaisen vuoan pohjalle leivinpaperi. Murskaa keksit muruiksi ja sekoita joukkoon sulatettu voi tai margariini. Painele seos tasaisesti leivinpaperille kakun pohjaksi.
2. Laita liivatelehdet pehmenemään runsaaseen määrän kylmää vettä vähintään 10 minuutiksi.
3. Erota kananmunista valkuaiset ja keltuaiset. Sulata valkosuklaa vesihauteessa tai mikrossa. Sekoita tuorejuusto, keltuaiset ja sokeri tasaisiksi ja lisää valkosuklaa.
4. Vatkaa kerma vaahdoksi.
5. Vatkaa valkuaiset vaahdoksi.
6. Purista liivatelehdistä vesi pois ja liuota ne tilkkaan kiehuvan kuumaa vettä. Vatkaa liivateseos juustosuklaaseokseen. Lisää kermavaahto ja viimeiseksi valkuaisvaahto. Kaada seos vuokaan keksimuropohjan päälle.
7. Anna täytteen jähmettyä jääkaapissa vähintään n. 5 tuntia tai seuraavaan päivään.
8. Koristele kakku. Päälle voi laittaa esim. piltti-soseita, mansikoita, kiiviä, mandariinejä, ja kiille antaa hyvän kiillon.
Itse suosin kakun kanssa vadelmia, ne sopivat hieman kirpeän ja happaman maun vuoksi todella hyvin makean kakun kanssa! Kakku ei onneksi ole kuitenkaan liian makea, ja jos kaiken sekoittaa kärsivällisesti ja huolella niin siitä tulee ihanan kuohkea. Nimim. tein kakun joskus kiireellä :-D Ohjeen olen joskus löytänyt jostain päin internetiä!

7. heinäkuuta 2010

cottage

Olin neljän tyttökaverin kanssa viime perjantaina mökkeilemässä ja ottamassa vähä irtiottoa arjesta ja kesätöistä. Sää todellakin suosi meitä ja päivä kului aika pitkälti laiturilla makoillen, saunoen, uiden ja tietenkin jutellen.

IMG_2470

IMG_2573

IMG_2522

IMG_2559

Ja mökkeily (varsinkin kun paikalla on vain naishenkilöitä) ei ole mitään ilman kunnolla suunniteltua ruokatarjontaa! Parasta oli ehdottomasti noi grillivartaat, jotka tehtiin itse nami! Niissä oli kanaa, nautaa, tuoretta ananasta, sibalia ja paprikaa. Oman osuuteni tein leipomalla valkosuklaajuustokakun, enkä yleensä kehuskele, mutta toi on maailman parasta juustokakkua :--D Oli aika ähkyolo kaiken ruokailun jälkeen! Meillä oli myös itsekehiteltyjä alkusnapseja ja boolia, jotka kaikki kyllä vedettiin napaamme.

IMG_2477

IMG_2515

Kaiken kaikkiaan oli tosi onnistunut mökkeilypäivä/-ilta, ja sai toden teolla rentoutua! Seuraavana aamuna suuntasinkin muuttokuorman luokse, ja laatikoita tyhjentäessä on nyt vietetty muutama päivä. Nyt näyttää jo kodilta!

ps. oon niin happyhappyhappy, sain opiskelupaikan! :--) onko muita onnistanut?

6. heinäkuuta 2010

Särkänniemeen, Särkänniemeen !

Noniin, jo nyt VIHDOIN saisin aikaseks tehdä pientä kuvapostausta. :-D Oltiin siis tosiaan toissaviikolla Saran ja Mimmin kanssa päivä Särkässä ihan niinkuin pienenä; vähän otettiin ehkä rauhallisemmin eikä juostu samaa laitetta uudestaan ja uudestaan ympäri. Lähes kaikissa käytiin, ainakin isoimmissa ja "tärkeimmissä", eli Jet Star, Koskiseikkailu, Tornado, Kummitusjuna, Half Pipe...jne. ja yllätyttiin myös positiivisesti uusista laitteista - Tyrsky ja TakeOff olivathuippuja, MotoGeessäkin alkukiihdytys oli aika jännä.

Anyhow, nyt niihin kuviin:

muok2

muok5
salakuljetin kameran pariin laitteseen, tornadossa otettiin pois ja sen jälkeen laitteisiin mentäessä pidin paremmassa piilossa... hahaha. oli kyllä vähän hasardia ottaa kuvia kun pyöri melko lujaa joka suuntaan :-D

muok11

muok10

muok17

muok9

muok15

muok8

muok4
"be afraid, be very afraid"

muok6

muok13

muok14
kauneusphotoshootit

muok7

muok19

muok16

muok1

PS. koitetaan nyt taas skarpata näiden postausten kanssa, ideoita ois taas vaikka kuinka mutta A) töitä on niin paljon että vapaapäivät kuluu muualla kun koneella, ollaan tehty ihan hirveästi kaikkea kavereiden ja bf:n kanssa = ei koneella oleilua B) miksi näin ihanilla ilmoilla edes huvittaisi avata koko konetta ?? ja voin myös Saran puolesta sanoa että niillä on muutto meneillään, kiirettä siis pitää molemmissa suunnissa.

-pusmoi, Juuli