31. maaliskuuta 2010

now playing







30. maaliskuuta 2010

seven days a week

Long time no see! Koska kiirettä ja menoa on riittänyt, kerronpa asioista tiivistettynä näin. Viikon sisään olen:

• suorittanut lukion ja jännittänyt tuloksia. miten siinä nyt niin kävi, että kaikissa neljässä aineessa, jotka kirjotin, on alustavat pisteet kahden arvosanan rajalla?

• juhlistanut lukion päättymistä mahti yo-talolla ja hommannut samaisella reissulla itselleni arven käsivarteen. (ei kannata mennä kaverin seuraksi tupakkapaikalle, jos puhuu käsillään.....)

4469368507_5ec4b0f71a_o
"Y O"

• perjantaina kirjoitusten jälkeen käynyt työhaastattelussa ja saanut ihanan työpaikan

• nähnyt kunnolla poikaystävää pitkästä aikaa, syöty chikenwingsejä ja ostanut ehkä surkeimman Wii-pelin ikinä

• aloittanut työt varaston puolella, huomenna olisi vuorossa jo myymälässä työskentelyä, jaiks!

• nähnyt kavereita, ja tapaamisia tulee lisää nyt kun kaikilla on aikaa :--)



Töiden jälkeen oon ollut aika väsy, koska en oo tottunu seisoskeleen koko päivää. Ehkäpä vois postata enemmän, kun on vapaata to-ma. Oon jo pari viikkoa sitten ottanut kuvia yhtä postausta varten, pian näette!

29. maaliskuuta 2010

jauzaa

Toivuttuani harvinaisen villistä lauantaista voin nyt laittaa hieman kuvia kyseiseltä illalta :D Kuvat on Idan kameralla otettu ja kuvat otti Eetu, kiitos siitä! Parista kuvasta lisäksi kiitos Plaugelle :)

Ilta alkoi hyvin poikapainotteisesti, mutta siirryttiin sitten Idalle isommalla porukalla! Sieltä suunta jatkui kohti YO-taloa.

4470151372_16b9ce51cb_o
DSC_0323
4469370793_3bf59c6e64_o
DSC_0252
4469367789_60de9a50c6_o

Onnistuin ensin jättämään henkkarit kotiin (:D), mutta onneksi äiti jaksoi vaivautua tuomaan ne kaupunkiin <3 hyvä niin, oli nimittäin aivan mahti-ilta, paras aikoihin! Sillä taitaa olla jotain tekemistä stressitason laskun kanssa ;D

Mutta nyt kiitos paljon minä jatkan rentoutumista nyt :D

26. maaliskuuta 2010

feeling goooood

Kuten edellisessä postauksessa sain suureksi ilokseni todeta, ovat kirjoitukset nyt ohi. Takana siis noin 35 tuntia tuskastunutta ähinää koulun liikuntasalissa. Taitaa taas olla sitten yksi elämän virstanpylväs saavutettu, vaikka tänään on ollut vielä riemu kaukana, niin ylitsevuotavan uupunut olo ettei käsitä :-D

Oli väsymyksestä huolimatta kuitenkin pakko lähteä kaverin kanssa kaupungille pyörimään, ihan vain siksi että oli lupa tehdä niin ilman huonoa omaatuntoa :D Käytiin mm. syömässä siipiä ja ostostelin muutaman erittäin kivan asian! Ensinnäkin ostoslistalla on pitkään ollut jo ohut, mahdollisesti pariin kertaan vyötärön ympäri menevä "niitti"- tai vastaava vyö (tiedän, niiiin vanha juttu jo, mut ei oo osunut kohdalle sellaista mihin olisin raaskinut vähäisiä pennosiani tuhlata..) Nyt se sitten löytyi, Gina Tricotista vieläpä verrattain edulliseen hintaan ja ympärikietomismahdollisuudet ovat vyössä olevien nepparien ansiosta lähes rajattomat! Samaisesta putiikista lähti mukaan myös täydellisen ihana läpikuultava raidallinen lörttöpaita, jonka kaveriksi keksin jo vaikka kuinka monta asuyhdistelmää. ;) Glitteristä sain vihdoin kaipailemani valkoiset Ray-Ban look-a-liket, syksyllä laukkuni varastamisen yhteydessä menettämieni tilalle. (samat löytyy jo turkooseinakin.. hehe)

kesälook
Kaikki pääsi heti hienoon kesälook -asuun :D (ei ole kesän kaipuu, ei)

pinsetit :-D

Kävimme myös pyörähtämässä Anttilassa, jossa silmäni osuivat PINSETTEIHIN :D kyllä. Mutta musta nämä näyttivät niin hauskoilta että oli pakko napata mukaan, maksoi vain alle 4e. Pieni päivänpiristys tämäkin... Oli ne ihan laadukkaan ja terävän tuntuisetkin :D

No se näistä höpötyksistä, nyt saattaa pikkuhiljaa olla taas enemmän asiaakin tänne blogiin kun elämä ei enää pyöri pelkän lukemisen ympärillä. Jes! :-D

Mutta nyt Gooooood Night Vietanaam! Tai Suomi. Jep.

The End

Se on kuulkaas nyt ohi!!

Lukio siis.

Kirjotukset on ohi.

Lukio on ohi.

HUOMENNA BILETETÄÄN PARHAALLA PORUKALLA!! :--)

Nyt nukuttaa, heihei :D

23. maaliskuuta 2010

SEE YOU IN JULY GUYS!!

muse

Jeee saatiin liput! Perjantainahan alkaa vasta virallinen lipunmyynti, mutta fan pre-sale alkoi tänään kello 12.00 ja jatkuu vielä huomiseen puoleenpäivään, jos lippuja vaan piisaa ;) Nyt kun koko show on pihalla ja kentällä, niin ei enää harmita että jäi syksyn keikka väliin. Nyt on toivottavasti sitten vielä mahdollisempaa että kuullaan enemmän VANHAA kunnon Musea eikä niin paljoa tätä uutta poppilevyä, kun pojat on kuitenkin just ollut sen uusimman julkistamiskiertueella niin jaksaa sit ehkä soittaa enemmän vanhempiakin... :D

Ihan sama, kun kerran kentälle päästään! Oltiin nimittäin herrojen BH&R -levyn kiertuekeikalla syksyllä 2007, katsomossa, takakaarteessa, ihan ihan ylhäällä :D Bändi näytti siis miniatyyriukkeleilta. Hyvä se keikka oli, ei siinä mitään mut parempi fiilis ois tietty ollut siellä vellovassa ihmismeressä ;) Sinne siis ens kesänä, whohoooo!

Nyt taas matikan pariin jos maltan innostukseltani... :D huomenna siis vielä matikka, perjantaina psyka ja sit on kirjotukset ohi, en malttaisi odottaa!

Ps. kuva lainattu täältä

- terveisin onnellinen Muse-fani since -06

19. maaliskuuta 2010

o-o-oh

Pikakuulumiset matikan ja psykan kirjojen keskeltä!

IMG_9541

Sain vihdoin ostettua nämä legginsit ginasta, alkoi jo kyllästyttämään lähes päivittäinen farkkujen käyttäminen. Siskon mielestä näytän ratsastajalta nämä jalassa....... Oikeasti ovat siis mustat, piti hieman muunnella valotusasetuksia jotta "kuviointi" mikälie näkyisi.

Illalla suuntaan kohti koulun bileitä, joissa teemana on Jamaica&Kuuba. Ah, pääsen pitkästä aikaa käyttämään kesävaatteita!

16. maaliskuuta 2010

10 days and it's over

Huomaa taas että on ollut vähän kiireitä... Aloitin vihdoin kirjoituksiin lukemisen viime viikolla ja hengailinkin kirjastossa melko pitkää päivää. Eilen oli sitten äikän essee ja on kyllä vähän epämääräinen olo... :D nyt ois sit three down, three to go! Tiedossa on siis melko tiukka ens viikko, maanantaina ruotsi, keskiviikkona matikka ja perjantaina psyka, yay! Sit mulla koittaakin kaivattu reilun kuukauden loma kun työt alkaa vasta toukokuussa :)

ps. uv valot (ja no erityyppiset valaistukset ja varjot muutenkin) ovat toisinaan hauska elementti kuvailussa. Oon joskus kuvaillut kun ollaan oltu hohtokeilaamassa, mutta Flamingossa ollut hohtominigolf loi vielä hienommat puitteet! Muutama kuva sieltä siis...

neon3

neon2

neon4
(no sori, musta tääkin oli hauska! :D)

neon

10. maaliskuuta 2010

suunnitelmia

Meidän perhe on ostanut uuden talon, johon ollaan muuttamassa kesäkuun puolivälissä. Nykyisessä talossa ollaan asuttu noin 10 vuotta, ja oon enemmän kuin innoissani kun saan suunnitella uudenlaista sisustusta huoneeseen! Tällä hetkellä huonekaluni ovat melko eri paria, osa todella vanhoja ja osa uudempia. Suurin osa lähtee muuton yhteydessä menemään, sillä haluan uudesta huoneesta mahdollisimman tilavan ja yksinkertaisen. Oon ehkä iloisin siitä, että pääsen eroon näistä ihanista vaaleanpunaisista kukkatapeteista, jotka valitsin yhdeksän vuotiaana!

LaCie Disk2
(ensimmäinen kunnollinen kollaasini!)

Sisustuksessa tykkään vaalean eri sävyistä yhdistettynä pariin muuhun väriin. Tällä hetkellä huoneeni on valko-vaaleanpunainen, ja suunnitelmissa olisi höystää valkoista vihreällä ja ruskealla tai sinisellä ja beigellä. Luultavasti kallistun vihreän puoleen, sillä se on paljon eläväisempi väri. Ja jotta huone ei olisi liian vaalea, tekstiilit ja sisustustavarat tulevat olemaan värikkäitä. Yhden seinistä ajattelin tapetoida vaalealla kuviotapetilla (tämän äitikin hyväksyi, sillä tuskin asun uudessa huoneessani paria vuotta kauempaa, joten siitä tulee sitten vieras-/työhuone.)

Nyt täytyykin vaan odotella, että Tampereen Ikea aukeaa. Kesäkuu, tule pian!

I'm back

Hello! Elävien kirjoissa ollaan. Onnistuin hienosti jättämään tenttipaketit kotiin Ylläksen reissun ajaksi, joten sunnuntai ja alkuviikko menikin sitten niiden ja tenttien parissa. Nyt voikin taas keskittyä lukemiseen (tai vaihtoehtoisesti iskän kanssa pizzan mussuttamiseen sohvalla).

Säät ei oikein suosinu meitä, sillä kolmena päivänä oli ihan järjetön tuuli ja lunta pöllysi niin, ettei nähnyt eteensä ollenkaan. Auki oli pelkästään alarinteissä olevat pienet sompahissit, joten laskemaan ei sitten päästy kovinkaan paljoa. Onneks kaks vikaa päivää oli aurinkoisia ja mut nakitettiinkin ottamaan kuvia ku bf vähän testaili hyppyreitä.

jump

Toi hyppyri oli ihan järjettömän suuri, enkä tajua miten kukaan uskaltaa hyppiä tommosista. Poikaystävän mukaan jollain siitä hypänneellä oli katkennu jalka ja koko jalkaterä roikku väärinpäin, hyihyi onneks en ollu näkemässä! D--:

IMG_8777

Tää kuvastaa hienosti mun lomaa, harjottelin hyppimistä metsissä ja kaaduin melko monta kertaa. Onnistuin myös kaatumaan aika pahasti kun törmäsin n. 30cm korkeaan, todella heiveröiseen pikku kuuseen. En tajua vieläkään että miten mä onnistuin törmäämään siihen ku ympärillä oli pelkkää tasasta rinnettä :-D Kyllä mä muuten oon ihan hyvä laskemaan laudalla, uskokaa pois!

Voisin yrittää illalla postailla vielä jotain muuta, nyt psykaa!

8. maaliskuuta 2010

I took my love down to violet hill

Kaikilla pilvillä on hopeareunus - niin myös YO-kirjoituksilla. Vastapainoksi järkyttävälle lukemisen määrälle ja itse kirjoitustilanteessa hikoilemiselle on tiedossa ne YO-juhlat. Lakki on hieno saada, kotona on hyvää naminami tarjoiltavaa ja illalla voi lähteä toisten tuoreiden ylioppilaiden kanssa jatkoille. Mutta yksi tärkeä ja kiva asia on tietysti MEKKO. Olen surffaillut kuumeisesti nettikaupoissa ja googlettanut hiki hatussa sopivia malleja ja minusta tuntui etten ikinä pääse sopimukseen itseni kanssa siitä, mikä olisi kiva malli ja siihen sopiva "juju". Niitä kun on aika monenlaisia.

suunnitelma
oma näkemykseni mekosta poikkeaa alkuperäisestä yläosan suhteen..

alkuperäinen

Promgirlin sivuilla törmäsin vihdoin malliin joka miellytti silmää, lukuunottamatta mekon yläosaa. Eipä sitten muuta kun hyväksyttämään kuva käsistään kätevällä äidillä, kenellä mekko olisi tarkoitus toteuttaa. Äiti on aiemmin tehnyt rippimekkoni, ysiluokan tanssiasmekkoni sekä vanhojentanssimekkoni, joten kokemusta löytyy siltä saralta.

Väri oli pitkään kysymysmerkki, kunnes inspiroiduin Jannin blogissa näkyneestä YO-mekosta. Miten olen voinutkaan unohtaa täysin laventelin?? Se on mielestäni yksi kauneimmista väreistä, mutta itseltäni ei ole varmaan koskaan löytynyt sitä vaatekaapista. Asia korjaantunee kevään mittaan... Tänään kävimme kuitenkin hakemassa Eurokankaasta kankaat, langan ja vetoketjun, kankaista löytyi onneksi harvinaisen täydellinen sävy! Aikaisemmin on ollut hieman ongelmia kyseisen kaupan valikoiman kanssa..

kangas


iholla

Laventelin kyseinen sävy on myös lähes valkoiselle iholleni tarpeeksi kylmä, etten näytä hölmöltä. Nyt en malttaisi odottaa, että saataisiin mekko alulle! Seuraavaksi pitäisikin sitten metsästää kengät juhlapäivää varten, mielessäni olisi valkoiset satiinipintaiset, ehkä varpaista avonaiset kivat korkkarit... No, saa nähdä minkälaista tarjontaa kaupoissa on. Se siitä tällä erää, minä jatkan tulevan mekkoni kuolaamista!

7. maaliskuuta 2010

here comes the sun, du-du-du-duu !

Koin eilen kevään alusta kertovan huippuhetken. Seisoin bussipysäkillä -5 asteen pakkasessa, mutta aurinko porotti jalkoihini niin että tuli ihanan lämmin! Viimeiset pari päivää ovatkin olleet ekoja kunnon kevätpäiviä, aurinko on oikeasti lämmittänyt niin että tiet ovat märkiä ja hanget painuneet hieman kasaan paisteen voimasta. Kevään kunniaksi ostin uudet turkoosit Ray-Ban malliset aurinkolasit ja DinSkosta reilulla alennuksella varustetut nätit perusmalliset mokkaiset saappaat.

Sain tänään myös pestyä valkoiset converseni viime kesän ja syksyn pölyistä, nyt ne voivat jälleen valkoisina odotella lämpimämpiä kelejä.. Lääkkeenä kesäkuumeeseen toimi myös pienoinen tilaus H&M:lle. Tuotteet tulevat vasta kesäkuun alussa koska silloin kyseisiä hattuja on vasta saatavilla, mutta maltan ehkä odottaa. Nuo jadenväriset bikinit kyllä hipovat täydellisyyttä enkä malttaisi päästä sovittelemaan! Toinen yläosa löysi tiensä ostoskoriin alennuspuolelta huimaan 1,95 euron hintaan ;D

hmkollaasi


Tämä bikinien yöllinen sovittelu ja kesäasujen suunnittelu on omiaan nostamaan shoppailukuumetta.. Olen ollut kyllä melko kiltisti rahapulan takia! Onneksi toukokuussa alkavat työt tuovat helpotusta tähänkin asiaan, vaikka pitäisi kyllä malttaa säästää omaa elämää varten.. Tähän aikaa vuodesta edellisten vuosien kesäkuvia on ihana selailla, kun tietää että ei enää kauaakaan kun seuraava on jo täällä! Näistä kuvista kiitos kuuluu mm. Idalle ja Eetulle.

kesä2
kuuma päivä ja hyvät eväät, namm <3

kesä

kesä3
viime koulujenlopulta molemmat, paras porukka ja kesä alkamassa!


Siinäpä muutama fiilistely, mulla on "tuoreita" kesäkuvia aivan säälittävän vähän! Eipä ole näköjään huvittanut kanniskella kilon järkkäriä mukana... Tänä kesänä ryhdistäytyminen siis tiedossa, niitä kuvia on sitten ihana myöhemmin katsella :)

3. maaliskuuta 2010

as the flashes blinded us in the photobooth

Oi voi, tänään kävin katsomassa alustavat pisteet äikän tekstitaidosta ja täytyy sanoa että oon melko pettynyt.. Odotukset oli prelin ja varsinaisen kokeen jälkeisen fiiliksen perusteella melko korkealla, mutta totuus on toinen. No saa nähdä sitten mikä on lopullinen pistemäärä.

Nyt ajattelin kuitenkin hieman hehkuttaa mustavalkokuvien ja erityisesti filmikuvaamisen mahtavuutta! Ensimmäinen "kunnon kamera" minkä sain vanhan digipokkarin lisäksi käyttöön oli nimittäin isäni kolmisenkymmentä vuotta vanha Pentax Program A -järjestelmäkamera. Ysillä pääsin tutustumaan hieman syvemmin kameran saloihin, kun kävin Tampereen Vuoltsulla valokuvaus- ja pimiökurssin yhdessä Idan ja Lindan kanssa. Siellä kuvasimme mustavalkofilmillä ja myöhemmin kehitimme kuvat itse filmistä aina paperille asti. Vuoltsulla on, tai ainakin silloin oli, aivan mahtavat tilat tähän tarkoitukseen ja sieltä pystyi varaamaan ajan minimaalisella maksulla, joka sisälsi tarvittavat kemikaalit ja kehityspaperia.

Toissakeväänä pääsin jälleen verestämään pimiötaitojani kun kävimme koulumme tarjoaman kuviskurssin, joka sisälsi digitaalisen kuvauksen ja kuvankäsittelyn lisäksi mustavalkokuvausta ja pimiötyöskentelyä. Koulumme pimiö ei ole mitenkään päätähuimaava, mutta täyttää tehtävänsä. Uutena asiana koulumme kurssilla tutustuin fotogrammeihin, jotka tehdään suoraan valokuvapaperin päälle esineitä asettelemalla ja sitten valottamalla paperi esineineen.

fotogrammi
kuvassa on minun kurssilla tekemäni fotogrammi, tehtävänä oli "omakuva", whaaat? no, mä laitoin kivoja pyöreitä ja teräviä muotoja, koska pidän selkeydestä, olen joustava, mutta minusta löytyy myös särmää. Viivottimet kuvaavat perfektionismia... Pääasia oli kuitenkin saada siisti sommitelma sopivan valoa läpäisevillä esineillä.

valotus
ennen kuvien tekemistä täytyy testata valotusaika...

pinnakkaiset
...ja tehdä pinnakkaiset.


Täytyy kyllä sanoa, että pimiötyöskentely on ehdottomasti yksi rentouttavimmista ja mukavimmista asioista mitä tiedän. Aika kuluu kuin siivillä kun katselee valmistuvia kuvia ja keskittyy jokaiseen prosessiin täysillä. Ja tuntuu niiiin mahtavalta saada jotain niin hienoa aikaan IHAN ITSE. Mustavalkokuvien kehittäminen ei nimittäin ole lainkaan haastavaa! Filmin kehittämisestä en pitänyt niin paljoa, se täytyy tehdä aivan säkkipimeässä ilman valonhäivääkään, se on kauheaa räpellystä ja pelko filmin (=kaikkien kuvien) pilaamisesta kalvaa mieltä. Etenkin kun juuri niin tapahtui kyseisellä kurssilla kun ERÄS (kiitti sara) onnistui, tosin vahingossa, nojaamaan valokatkaisijaan juuri kun olin kelaamassa valoherkkää filmiäni kehitystelineeseen/-rullaan, mikälie.

Valokuvat sen sijaan ovat loistavuutta. Filmin voi lähettää valokuvausliikkeeseen kehitettäväksi (se on hieman tyyristä mutta ainakin filmit onnistuvat) ja niistä voi vedostaa kuvat itse. Kemikaaleja on kuvia kehittäessä vain kolme: kehitys-, keskeytys- ja kiinnitysneste. Valotus- ja kehitysajoilla voi kikkailla, kontrastia voi säätää, kuvista saa tehtyä negatiiviset oikeassa kohdassa valoa väläyttämällä, eri kuvan kohtia saa korostettua, vaalennettua, mahdollisuudet ovat lukemattomat! Kuvista saa juuri niin omanlaiset kuin haluaa, ja ilman photoshoppia ;)

sara
raita
sara kuikuilee metallisillalla ja pari venetsialaista muodikasta raitapaitaa nauraa mulle kun kuvaan niitä!


Tällä hetkellä koko Euroopassa vallitsee kuitenkin filmipula, mikä harmittaa minua suuresti. Etenkin mustavalkofilmi on kortilla ja se on sääli, sillä tämä on varmasti mukava harrastus monelle. Höh, ajattelin juuri vähän aikaa sitten että voisin pitkästä aikaa kuvailla "vanhalla uskollisella" ja käyttää koulun tiloja hyväksi kun se on vielä mahdollista..

Nyt kuitenkin voisin pakata hieman, lähden siis huomenna pikaiselle kahden päivän retkelle Vantaalle samaiseen Flamingoon kuin alkuviikolla bf:n kanssa, mutta tällä kertaa seurana ovat äiti ja pikkuveli. Ciao siis siihen asti!

ps. lopun kuvat, filmien pinnakkaiset ja fotogrammi itse kehittämiä/tekemiä, skannasin ne vain koneelle muidenkin nähtäviksi. :)

2. maaliskuuta 2010

"if you can't say anything nice, don't say anything at all"

Haaveilin tässä just Bambin katsomisesta, en oo nähnyt sitä niin moneen vuoteen... Ikävä olis myös muita disneyleffoja, esim. Aladdineja. :/ pitää pysyä kovana nyt, välttelen jälleen lukemista :D (piti tulla koneelle tarkistamaan muutama ruotsin sana tenttipaketin kirjoitelmia varten mutta kuinkas ollakaan, jämähdin taas..) Sain toisen kirjoitelman luonnoksen sentään jo tehtyä, se pidempi on tosin vielä täysin auki.

Kaivelin äsken kuitenkin taas vanhoja kuvia (miks mua ei inspiroi ottaa mitään uusia just nyt? :D) Ja ajattelin heittää kuvia limaisista, polttavista ölliäisistä! Mmm, eikö totta? Kuvat on Singaporesta akvaariosta, paikan nimi ei nyt muistu mieleen. Kuvia ei ole muokattu, meduusat oli valaistu tankissa ja valon väri vaihtui kokoajan.

meduusa

meduusa3

meduusa4

meduusa2

1. maaliskuuta 2010

älä syö chilipähkinöitä ja suklaata yhtä aikaa

...totesin nimittäin just otsikkoa miettiessäni että HYI toi yhdistelmä ei oikein toimi :-D (matkaherkkujen ylijäämät katoaa kummasti kun koneella hengailee..)

Kotiuduin juuri hetki sitten pienen härdellin jälkeen, oltiin nimittäin bf:n kanssa pienellä getawayllä Helsingissä. Tai oikeastaan Vantaalla. Ja eihän se varsinainen getaway ollut kun syynä oli aikaisin alkavat valintakokeet. Ihan mukavaa vaihtelua kuitenkin. :D Yövyttiin Flamingossa, joka oli oikein siisti, mukava perushotelli ja suhteellisen huokeakin hiihtolomahinnastojen ansiosta. Ei kyllä käytetty läheskään kaikkia mahdollisia virikkeitä hyödyksi, siellä kun on myös mm. kylpylä, leffateatteri, keilaus/bilispaikka ja jotain mulle ihan uutta nimittäin hohtominigolf. How cool is that! Ehkä voinkin tutustua siihen paremmin kun mennään samaiseen paikkaan (!) loppuviikosta viettämään laatuaikaa äidin ja pikkuveljen kanssa.

Molemmat ajomatkat oli ihan täyttä KURAA, kirjaimellisesti. Näkyvyys nolla, edessä ajava auto on pelkkää mössöä josta erottuu vaan valot, kaistat menee miten sattuu kun tie on täynnä sohjoa ja sit tuulilasiin lentää kokoajan sellasia ihania jalkarättejä. Hyh. Ilta meni Amarillossa syöden (namm<3) ja kuunnellen kahta viereisessä pöydässä istuvaa erittäin junttia humalaista keski-ikäistä "paremman luokan" miestä vaahtoamassa tarjoilijalle, kuinka he eivät syöttäisi tätä edes koiralleen, eikä tätä voi kutsua edes ruuaksi ja kuka se keittiömestari oikein on kun tällaista tuo eteen ja pitäisi vielä maksaa ja ne jatkoi ja jatkoi ja jatkoi... Huh. Oli pakko esittää myötätuntoa tarjoilijalle kun hän toi laskun :D

Tänään päivällä tapoin aikaani sitten Jumbossa, joka on yhteydessä Flamingoon. Onnekseni - tyhjyyttään ammottavan rahapussini huomioon ottaen - en löytänyt hirveästi mitään ihmeellistä, tai sitten vain tsemppasin etten tykästy mihinkään samaisesta syystä :D yhdet housut oli kuitenkin pakko kotiuttaa Zarasta, kun se on niin harvinaista herkkua tamperelaiselle. Etsin koko viime kesän chinoja, mutta kaikki mitä kokeilin näytti jotenkin...väärältä. Nyt osui kivat käteen ja vielä aika söpön värisinä. Housut on nimittäin ihanan vaaleenpunaiset, ei kuitenkaan liian huomiotaherättävän pinkit vaan ihanan sorbettiset/puuteriset/possuiset (bf: "laita hei noihin semmonen saparo")

Nyt olen kuitenkin onnellinen housujen omistaja, enkä jaksa odottaa töiden alkua ---> rahaa ---> ihania kesävaatteita <3 Niin ja onhan sillon sit kirjotuksetkin ohi ja melkein jo kesä ja bf on pois intistä jne... Tänä keväänä elämä hymyilee! (kirjoitusten jälkeen)

Tulipa romaani. Hups. Nyt unta palloon, hellurei !